Jadło regionalne prosto z Bieszczad - proziaki

  • 30.07.2020, 21:52 (aktualizacja 31.07.2020, 00:29)
  • A. Paś

Podziel się:

Oceń:

Jadło regionalne prosto z Bieszczad - proziaki fot. A. Paś Bieszczady słyną z regionalnej kuchni.
Kuchnia dawnych mieszkańców Bieszczadów była uboga i prosta. Chleb pieczono rzadko. Natomiast na co dzień jadano placuszki na sodzie czyli proziaki.
A. Paś

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu korso.pl. Agencja Wydawniczo Reklamowa Korso Spółka z o.o. z siedzibą w Mielcu, ul. Biernackiego 1/4, 39-300 Mielec jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Pozostałe